Over Bries

Bries staat voor een frisse wind, maar ook voor een uiting van enthousiasme en levenslust bij onder andere paarden en ezels. Soms kan het stormen in je leven en zou je willen dat de storm wat minder wordt.  Soms is het windstil en zou je juist een frisse wind door je leven willen laten waaien, zodat donkere wolken, patronen en gedachten die last opleveren worden opgefrist of weggeblazen. Dit is de kracht waarmee ik in mijn praktijk wil werken, als een wind die stormen wat kan stillen of sturen, maar ook als wind die verfrissend kan werken.

Hanneke Stam

Jeugdhulpverlener / paardencoach

De coach: Hanneke Stam

Ik ben Hanneke Stam, jeugdhulpverlener en paardencoach bij praktijk Bries. In 2008 heb ik de opleiding maatschappelijk werk en dienstverlening afgerond en vanaf toen werkzaam geweest binnen diverse instellingen voor jeugdzorg, zowel ambulant als residentieel: In mei heb ik de opleiding Dynamic and Postural Pattern Reflex Integration afgerond. . Op dit moment ben ik in opleiding tot kindertherapeut en hoop dit eind 2017 af te ronden. Verder hoop ik mij ook meer te gaan ontwikkelen op het gebied van animal assisted therapy, familieopstellingen en reflexintegratie.

Visie

Mijn visie als coach heb ik gaandeweg mijn leven ontwikkelt en ik ben ervan overtuigd dat dit zal blijven ontwikkelen. In het kort komt het hierop neer:

Ieder kind is onlosmakelijk verbonden aan zijn ouders. Daarom wil ik ook hen steunen en bekrachtigen in de ontdekkingsreis rondom het ouderschap.

Achtergrond

Samen met mijn man ben ik in het rijke bezit van drie kinderen van 5, 3 en 1 jaar. Een hond, 2 katten en 20 hereford koeien. Ik heb nog een kleine passie, trailrunnen; in mijn vrije tijd zwerf ik graag over de Utrechtse Heuvelrug.

Pin It on Pinterest